76 117 117
  Lindevej 8, 6710 Esbjerg V

Serviceweb

ServiceWEB

ServiceWEB er en webløsning, der henvender sig direkte til alarminstallatører og -montører, der har kunder opkoblet til Den Jyske Kontrolcentral.

 

Gør dit arbejde nemmere
I ServiceWEB kan du som installatør og montør sætte et alarmanlæg i service, søge på alle dine kunder, se og oprette notaer, se servicekontrakter, se hvornår næste servicebesøg skal finde sted samt rette og oprette forholdsordre - uden du behøver ringe ind til kontrolcentralens serviceafdeling. Og dette er blot et udsnit af muligerne, ServiceWEB rummer.


ServiceWEB giver dig et overblik
Du kan i ServiceWEB se hvilke alarmer, du som montør har i service i din personlige servicelog. Ydermere kan du på forsiden se generelle beskeder fra kontrolcentralen, driftsstatus og serviceafdelingens åbningstider.


Vi udvikler os hele tiden
Alle vores webløsninger er egenudviklede, dynamiske løsninger, der hele tiden er under forandring og udvikling. Et af vores kommende tiltag er livestatus. Livestatus er et redskab til dig, der er installatør eller koordinerer montørernes arbejde.

ServiceWEB fungerer på PC, tablets og smartphones. Løsningen findes også i en app-udgave, som dog har en mere begrænset brugerflade.

Vi servicerer 24/7/365

Vores kontrolcentral er bemandet hele døgnet, året rundt. Du kan være sikker på, at der altid er nogen, der holder øje med alarmerne – uanset om du er ude eller hjemme, har åbent eller lukket. Det betyder også, at der altid er nogen, der tager telefonen, når du eller dine kunder ringer.

Kontakt os
Vi er ISO 9001 certificerede. Se alle vores certificeringer her