76 117 117
  Lindevej 8, 6710 Esbjerg V

csr

CSR Politik

Sikkerhed og tryghed ligger i naturlig forlængelse af samfundsansvar, og netop derfor er CSR så vigtigt for os. Det har altid været naturligt for os at sætte rummelighed og arbejdsmiljø på dagsordenen, fordi vi synes, at det er vigtigt at skabe en god arbejdsplads for vores medarbejdere.

Fysisk og psykisk arbejdsmiljø

Fysisk og psykisk arbejdsmiljø er afgørende for en god tilværelse, både på arbejdet og i fritiden. Derfor fokuserer vi på, at gøre hvad vi kan, for at skabe de bedst mulige vilkår for vores medarbejdere. Vi samler på gode kolleger og synlige ledere. Dette er med til at bære tankerne om den gode arbejdsplads ud i libet. Senest har vi investeret kraftigt i indeklimaet.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressourcer og i kraft af, at arbejdet på kontrolcentralen består af skærmarbejde, er det vigtigt, at forholdene rundt omkring dette arbejde løbende optimeres og forbedres.

Henrik Egsgaard, adm. direktør

Rummelighed

Forskellighed skaber rum til tanke og udvikling. Derfor arbejder vi aktivt med skabe plads til alle. Vi ønsker at yde et samfundsmæssigt ansvar ved at tilbyde skånearbejdspladser til de, der har behov for det. Hos os er ligeværdige arbejdsvilkår samt trivels- og udviklingsbetingelser en selvfølge, uanset hvem du er.


I 2017 var 16 medarbejdere i arbejde ved Den Jyske Kontrolcentral under særlige vilkår.

Det er svært at beskrive, hvordan det er at miste evnen til at arbejde fuldtid. Det føles som et dødsfald i den nærmeste familie. Derfor er det godt at kunne arbejde igen. Her er højt til loftet, min chef er rummelig, og jeg er glad for mit arbejde, der passer lige til det, jeg har kræfter til.

Stig Riber Skov, flexjobber

Samfundsansvar

For os er det at tage ansvar ikke en forpligtigelse - det er en selvfølge. Vi tror på, at selv en lille indsats fra vores side kan gøre en forskel for andre og for miljøet.

Vi går op i det samfund, vi er en del af, og derfor støtter vi gerne op om initiativer, der gør en forskel - både lokalt og nationalt.

Vi støtter bl.a. WWF og samler hvert år ind til Kræftens Bekæmpelse. 

Regnskabet for vores indsamling til Knæk Cancer 2021 findes her. 

Du kan læse mere om hele HAE koncernens CSR-indsats i vores CSR-rapport her.

Vi servicerer 24/7/365

Vores kontrolcentral er bemandet hele døgnet, året rundt. Du kan være sikker på, at der altid er nogen, der holder øje med alarmerne – uanset om du er ude eller hjemme, har åbent eller lukket. Det betyder også, at der altid er nogen, der tager telefonen, når du eller dine kunder ringer.

Kontakt os
Vi er ISO 9001 certificerede. Se alle vores certificeringer her