76 117 117
  Lindevej 8, 6710 Esbjerg V

Galleri

Billederne kan frit downloades og anvendes til kommercielt brug.

Vi servicerer 24/7/365

Vores kontrolcentral er bemandet hele døgnet, året rundt. Du kan være sikker på, at der altid er nogen, der holder øje med alarmerne – uanset om du er ude eller hjemme, har åbent eller lukket. Det betyder også, at der altid er nogen, der tager telefonen, når du eller dine kunder ringer.

Kontakt os

Kundehus

Vi tager hånd om dine kunder

Engang var kundekontakt noget, der foregik i dagtimerne. I dag er virkeligheden en anden. Kunderne forventer i stigende grad, at de kan komme i kontakt med virksomhederne, når det passer dem - gerne døgnet rundt. 

I Kundehuset sidder vi klar døgnet rundt til at besvare dine kunders kald. Dine kunder får en hurtig og venlig service. Til gengæld får du mere tid til at tage dig af alt det, du kan.

Har du behov for et fast team, en receptionist eller telefonpasning på hverdage? Så har vi et stærkt samarbejde med vores søsterselskab, Flexkapacitet  som i mere end 32 år har leveret kundevendte løsninger i et multi-kunde-miljø. De leverer løsninger fra telefonpasning til receptionist, kundeservice og ordrehåndtering. Nogle gange som buffer for eksisterende medarbejdere, men også som fuld outsourcing.

Vi er ISO 9001 certificerede. Se alle vores certificeringer her