76 117 117
  Lindevej 8, 6710 Esbjerg V

Certificeringer

ISO 9001:2015

Den Jyske Kontrolcentral er godkendt efter ISO 9001:2015 standarden. Formålet med en certificering er at hæve og fastholde kvaliteten og sikre, at Den Jyske Kontrolcentral opfylder krav fra bland andet kunder og myndigheder.

ISO 9001:2015 garanterer, at vi lever op til de af både branchen, kunderne og myndighederne stillede krav, og at vi konstant er opdaterede i forhold til markedets målsætninger.

Politigodkendt kontrolcentral

Den Jyske Kontrolcentral er godkendt af rigspolitichefen. Det betyder, at vi har autorisation til at udøve vagtvirksomhed og kontrolcentral. Politiet fører hvert år tilsyn med Den Jyske Kontrolcentral, hvor de kontrollerer, at vi fortsat lever op til de gældende krav.

Vores personale på kontrolcentral er godkendt af politiet og har alle gennemført det påkrævede grundkursus for vagtfunktionærer, Grundlæggende Vagt.

Certificeret Immix central

I 2016 blev Den Jyske Kontrolcentral certificeret Immix central og blev samtidig certificeret som værende "Best in class". Du kan læse mere om Immix i denne udgave af FOKUS (juli 2016)

Det siger de om os

Kundehus

Vi tager hånd om dine kunder

Engang var kundekontakt noget, der foregik i dagtimerne. I dag er virkeligheden en anden. Kunderne forventer i stigende grad, at de kan komme i kontakt med virksomhederne, når det passer dem - gerne døgnet rundt. 

I Kundehuset sidder vi klar døgnet rundt til at besvare dine kunders kald. Dine kunder får en hurtig og venlig service. Til gengæld får du mere tid til at tage dig af alt det, du kan.
Vi er ISO 9001 certificerede. Se alle vores certificeringer her