Dispatch
 
Dispatch Ydelser
     
I forbindelse med alarmbehandlingen hos Den Jyske Kontrolcentral A/S er de lokale vagtselskaber i Danmark vigtige samarbejdspartner. Den Jyske Kontrolcentral A/S har siden starten lagt vægt på det gode samarbejde, og igennem dialog og møder løbende udviklet dette.

For at effektivisere samarbejdet har Den Jyske Kontrolcentral A/S en dispatch-afdeling til håndtering af udrykninger til vores kunder, og kommunikation mellem kontrolcentralen og vagtselskaberne.

Den Jyske Kontrolcentral A/S tilbyder i vagtafdelingen at være det enkelte vagtselskabs forlængede arm, og koordinerer udrykningerne - ikke kun fra kontrolcentralen hos Den Jyske Kontrolcentral A/S, men også andre kontrolcentral og vagtselskaber. Udrykningerne kan overføres til Den Jyske Kontrolcentral A/S's elektronik- eller telefonsystem, hvorefter de uden forsinkelse vil blive videregivet til den kørende vagt.

Til at understøtte funktionerne i dispatch-afdelingen, anvender Den Jyske Kontrolcentral A/S konceptet "mobilvagt", som bl.a. flytter kommunikation fra telefonforbindelse til en dataløsning, hvor vagtassistenten hos Den Jyske Kontrolcentral A/S sender udrykningerne til vagt via en PDA-løsning.

Samtidig giver "mobilvagt"-konceptet vagtselskaberne mulighed for at foretage den daglige administration, og udtage statistik til dokumentation for ISO 9001 godkendelsen.
 
 
Fakta

  • Sidste kvartals antal udrykninger i dispatch afdelingen.